Meghívó a helyi klímaalkalmazkodás lehetőségeit bemutató interaktív online workshopra

A LIFE-CLIMCOOP klímaadaptációs projekt keretében workshopsorozatot hirdetünk, amelynek az első alkalma 2021. június 29-én lesz. Az esemény fő fókusza a helyi klímaalkalmazkodás kulcsfontosságú szerepe lesz, valamint az esemény keretében egy részletes projektismertetőre is sor kerül. A workshopra minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

A projekt keretén belül célunk a klímaváltozás káros hatásaihoz való alkalmazkodásra, felkészülésre vonatkozó interaktív workshopok megtartása figyelemfelkeltő előadásokkal és hazai jó gyakorlatok ismertetésével.

A workshopsorozat a projektidőtávja alatt, 4 éven keresztül minden évben megtartatásra kerül fókuszában évenként különböző klímaváltozással kapcsolatos tematikákkal hazai széleskörű célcsoportok számára. A workshopokon beszámolunk arról is, hogy a projektben milyen tevékenységek valósultak meg, ill. mik még az előttünk álló feladatok, miként lehet követői partnerként kapcsolódni a projekthez és ennek milyen lehetőségei vannak és további klímaváltozással kapcsolatos fontos hírekről és eseményekről is tájékoztatást adunk.

Forrás: Pixabay

Kulcsüzeneteink:

  • „Változik az éghajlat. Alkalmazkodjunk együtt!”
  • „Lokális alkalmazkodás – globális éghajlatváltozáshoz”
  • „Együttműködési, partnerségi megoldások a helyi klímaadaptációért”

Kérjük továbbítsa a workshop invitálót, ezzel segítve azt, hogy adott helyben együttesen, közös cselekvéssel tegyünk a klímaváltozásért!

Főszervező: MBFSZ Nemzeti Alkalmazkodási Központ Főosztály

Regisztráció és kapcsolattartás: life-climcoop@mbfsz.gov.hu

Köszönjük!